*** کباب چـــنـــجــه ***

آب پیاز، فلفل سیاه ، زعفران، روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید، گوشت را به تکه‌های کوچک، خرده کرده و در موادی که مخلوط کردید، از شب قبل بخوابانید تا خوب ترد شود. موقع کباب کردن لیمو و نمک بزنید . اگر با بیفتک کوب کمی  کوبیده شود بهتر است .

سپس گوشت‌ها را به سیخ بکشید، هم می‌توانید کباب‌ها را سرخ کنید و هم روی آتش کباب کنید. من با هواپز کباب کردم با فر هم میشود . برای تزئین می‌توانید از فلفل و گوجه و غیره استفاده کنید . نوش جان

/ 20 نظر / 3402 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سکوت

اگر کسی را نداشتی که به اوفکر کنی به اسمان... بیندیش زیرا در آن کسی هست که به تو میاندیشد...

الهام

به به چه خانم حرف گوش کنی و چه غذای خوشمزه ای. نوش جون. خوش حال می شم به منم سر بزنید.[گل]

زهرا

خدا قوت بانو . نوش جونتون .

پیوند با آشپزی

نوش جونتون خانومی [قلب] انشالله همیشه از هم راضی و دلشاد باشین [گل]

Negin

بعله... خوش به سعادت شوورتون..عجب خانوم حرف گوش کنی... ای مامان منم اینجوریه...مثلا من یه ماه التماسش میکنم یه غذایی که میخوام رو برام درست کنه،درست نمیکنه بعد کافیه شوور جونش هوس یه غذایی بکنه به ساعت نمیکشه که میره درست کنه...!!! دست گلتون درد نکنه خانومی... + آپم

سحر

به به به این خانوم خوووووووووووووووووب

خانم مارپل

نوش جان[قلب]

شمیلی همسرم

به به عالی ایشالا غذای یه روز تعطیلمون میشه به زودی.......